Fiska

Varje år köper och släpper vi i ca 50kg Regnbågsöring a´ 800g – 1 kg i vår stora damm. De lever och äter sig större men kan inte föröka sig där. Regnbågsöring är en mycket god matfisk, det är bara att lägga den på grillen o njuta.

Du köper ditt fiskekort i receptionen, det kostar 200 kr och då får du ta upp två fiskar, barnfiskekortet kostar 100 kr (en fisk). Om du vill fiska mer, köper du ett nytt fiskekort innan du fortsätter.

Använd kastspö eller flugfiske när du fiskar, det är inte tillåtet att meta för då kan du råka fiska upp vår Gräskarp och det vill vi inte. Du kan hyra ett kastspö + drag av oss för 50 kr.

Fishing rainbow trout Fiska regnbåge Skåne

Du får inte sportfiska dvs ta upp fisken och sen slänga tillbaka den igen, utan den fisk ni tar upp ska tillagas och ätas.

Du kan fiska Regnbåge runt hela stora dammen (men inte i den lilla dammen eller vid badplatsen).

I den lilla dammen har vi ”vild” Bäcköring dvs inte odlad fisk, den går det bra att meta om barnen vill testa. Metandet sker på motsatt sida av badplatsen. Bäcköringen är liten men väldigt god att grilla!

Lycka till!

Fiska i närliggande sjöar

Du kan även fiska i både Dagstorpssjön och Vaxsjön, vi säljer fiskekort i receptionen. De kostar 30 -40 kr/dag eller 50-100 kr/ vecka.

Övrigt fiske i Höörtrakten

Med appen ifiske eller via www.ifiske.se kan du köpa fiskekort till de flesta fiskeplatserna i Skåne, Sverige och stora delar av världen!