Om oss

Om oss

Välkomna till oss på Ullstorps stugor

Vi som äger och driver Ullstorps Stugor heter Anna och Daniel Carter.
Tillsammans med våra barn och Daniels syster med hennes familj bor vi i denna underbara miljö.

Redan innan vi flyttade hit i maj 2016, hade vi ett stort intresse för naturen och livet på landet.

Lummiga grönskande trädgårdar

Anna har arbetat med barn och ungdomar på autismspektrat större delen av sitt liv men  även hunnit med några säsonger på kursgårdar där hon haft ansvar för deltagarnas trivsel. Hon är certifierad i permakulturdesign och vi har stora planer och drömmar om att (sakta) förvandla våra stora ängar till härliga odlingar och lummiga grönskande trädgårdar med allehanda ätbart. Hon är en stor djurälskare.

Över ängarna

Daniels barndoms somrar (och några vintrar) tillbringades på en bondgård i Småland. Sen dess har han haft en längtan att gå över egna ängar med bra mylla under stövlarna, se årstiderna växla, träden bli gamla och klia en get eller två mellan hornen.

Han har de senaste femton plus åren arbetat med administration av fastighetsförvaltning och har under tiden fått en del erfarenhet i att lösa husrelaterade utmaningar och bibehålla nöjda hyresgäster. Dessa kunskaper kommer väl till pass här på Ullstorp.

Och nu är vi här och skapar en barnvänlig, miljömedveten och fridfull plats för oss, våra ungar, våra djur och er: våra gäster.

Hoppas vi ses här!

Anna & Daniel

Kontakt

Följ oss

Artikel: Green Adventures Travel

Green Adventures review Ullstorp cottages

Eco-turism