Villkor och bestämmelser

Villkor och bestämmelser

Hyresvillkor

Incheckning

Vi finns på plats i receptionen mellan 16:00 – 21:00 varje dag. Övrig incheckning kan endast ske efter överenskommelse.

Utcheckning 

Sker senast kl 12 på utcheckningsdagen om inget annat är överenskommet. 

Nyckel läggs i nyckellådan utanför receptionen. 

Vi ber er att inte stänga av elementen, kylskåp eller dra ut sladdar, när ni lämnar stugan.

Sänglinne/handduk

I rumspriset ingår inte sänglinne/handduk. Det går bra att ta med eget linne eller hyra av oss på plats för 100 kr per bädd.

OBS: man får inte ligga i sängarna utan linne. Sovsäck går bra men då måste man använda lakan och örngott.Varje bäddplats har täcke och kudde.

Har ni bokat vår ”svit”, Lindstugan, så ingår lakan och handdukar till två personer i priset och sängen är bäddad & klar vid er ankomst!

Städning

Ni är välkomna att göra slutstädningen själva, stugorna är utrustade med allt ni behöver för att göra det själva.

Men vill ni slippa, går det bra att boka städning. Det är olika pris beroende på stugans storlek. Men vi ber er att diska, sätta tillbaka porslinet i skåpen, tömma soporna och ta med överbliven mat även om ni betalat för städning.

Pälsdjur

Hundar, katter, getter (;-)) eller andra sällskapsdjur är inte välkomna inne i stugorna pga allergier.

Rökning

Självklart är det inte tillåtet att röka inne i stugorna, men det finns askkoppar utanför för den som behöver.

Utrustning

Alla stugorna är utrustade med spis/kokplattor, en kyl med frysfack, micro, kaffe- och vattenkokare. Hushållspapper, toalettpapper, handtvål och diskmedel, trasa och disksvamp finns i stugorna. Men ta gärna med en diskborste om du vill, pga slöseri och för att värna om miljön har jag valt bort att ha diskborstar i stugorna eftersom de bara användes ett par gånger/gäst och sedan slängdes… Kaffefilter finns bara om någon har lämnat kvar det. Likaså med salt och peppar…

De större stugorna 29-100 kvm har en ”riktig spis” med ugn och ett större kylskåp med frysfack. De har även en kamin inne som det går bra att göra mysiga brasor i. Vill ni elda går det bra att ta med egen ved, annars finns det ved att köpa här på gården, det är bara tillåtet att elda med torr ved inne i stugorna, ej kartong eller förpackningar m.m.

Sen vår, sommar och tidig höst har alla stugorna utomhusmöbler med parasoll och utomhus-grillar på sina uteplatser, även grillkol och briketter finns att köpa här.

Wifi

Wifi finns i alla stugor och är gratis. Koden finns uppskriven i stugans Info-pärm.

Parkering

Gratis och egen parkeringsplats finns vid varje stuga.

Parkeringen för 19 kvm stugorna finns vid receptionen och stugorna ligger uppför en backe ca 20-50 m från parkeringen. Det går inte att köra hela vägen fram till 19 kvm stugorna, men det finns en dragkärra att lasta era saker på.

Observera även att det finns vilda barn och tama djur här så kör mycket försiktigt när du kör till och från din stuga!

Kontakt

Följ oss

Artikel: Green Adventures Travel

Green Adventures review Ullstorp cottages

Eco-turism