Våren och naturen stannar inte upp pga Coronaviruset.

uvXYNCTqaKAOcRGrLA
Ullstorps Stugors reception.

Livet på Ullstorp fortsätter som vanligt (nästan).

De frigående hönsen lägger sina ägg (som vi får leta efter…), vårblommorna visar sig, solen värmer och killingarna leker.

Påverkar Corona min möjlighet att boka en stuga?

Inga reserestriktioner finns för resor inom Sverige i nuläget, vilket innebär att det inte finns några hinder gällande resa och nyttjande av den hyrda stugan, för er som bor i Sverige. 30 mars 2020

Hur vi anpassar oss till dessa Covid-19 (Corona) -tider.

Här är det enkelt att behålla den #socialadistansen till alla som du/ni inte delar stuga med, samtidigt som det finns många platser för utelek, naturupplevelser, vila och frisk luft.

Genom att ta med egen mat, egna sängkläder och betala bokningen online kan du/ni njuta av lugnet, friheten i naturen och våren och ändå följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi ser självklart till att stugan är extra städad nu. Alla handtag, strömbrytare, fjärrkontroller, – kort sagt alla ställen där du håller eller trycker, är ordentligt spritade med desinfektionsmedel. Vi tar allas säkerhet på största allvar, det gäller både våra gäster och vi som jobbar här. Tvål finns lättillgängligt i alla stugor och kan användas flitigt. Vi ser till i största möjligaste mån att det skall vara två dagar mellan varje bokning i stugorna nu i april, maj och juni.

Dessutom har vi ändrat vår avbokningspolicy, nu kan du avboka stugan ända fram till bokningens ankomsttid och får då hela avgiften åter.

Den populära morgonrundan hos våra djur fortsätter vi med, men bara ett sällskap per gg. Fisket från land eller från vår båt, cykel- och utespel-utlåningen fortsätter vi med som vanligt men spritar ordentligt mellan varje sällskap.

Om du har några frågor hör av er till oss!

Boka  gärna på vår hemsida och använd bokningskoden ”Våren2020” så får ni 20 % rabatt på stugan. Gäller till och med 31/5 2020! 

Vi driver Ullstorps Stugor med inriktning mot naturupplevelser, hälsa och ekoturism.

Nära, naturligt, barnvänligt och hållbart är våra ledord.

Våra stugor ligger mitt i Skåne, mitt i skogen. Med Naturreservatet Frostavallen-Ullstorp som närmsta granne. Här hör du bara de vilda fåglarna, vindens brus, bäckens porlande och naturens lugnande tystnad (och tuppen med hans hönor förstås).

Vi bjuder på nära-naturen-upplevelser, bad i skogssjö, cykelturer på landsvägar, fiska i dammarna, mata våra Gotlandskaniner och se om våra Gotlandshöns har lagt några ägg eller fått kycklingar. Bredvid stugorna finns det hagar med betesdjur, tex går våra Göingegetter, och Gestrikefår här. Alla våra djur på gården (förutom katterna) är utrotningshotade svenska allmogeraser och vi är med i respektive genbank för att vara delaktiga i bevarandearbetet.

Alla våra stugor har fullt utrustade kök för självhushållning. Vi kan hålla låga hyror på våra stugor genom att du tar med lakan och handdukar själv och du slutstädar din stuga efter dig.

Men vi ge dig självklart servicen med både lakan, handdukar och städning om du vill betala extra för det.

Välkomna till Ullstorp!

Anna och Daniel Carter