Runt Höör och i Mitt Skåne finns det många badplatser: http://www.visitmittskane.se/natur-aventyr/bada/

Dagtorpssjön Skåne, fishing in ponds

Om ni vill bada i en större skogssjö rekommenderar vi Dagstorpssjön. Här kan ni hitta många små ställen att bada vid, tex: här och här.

Om ni istället är sugna på att bada med badbryggor och glasskiosk så ligger Vaxsjöns badplats bara 4 km bort.

Vaxsjön skåne

Fiska i våra dammar!

Varje år släpper vi i ca 50 st Regnbågsöringar a´ 1 kg i vår stora damm. De lever och äter sig större i våra dammar men kan inte föröka sig där. Regnbågsöring är en mycket god matfisk, det är bara att lägga den på grillen o njuta.

Du köper ditt fiskekort i receptionen, det kostar 200 kr och då får du ta upp två fiskar, barnfiskekortet kostar 100 kr (en fisk). Om du vill fiska mer, köper du ett nytt fiskekort innan du fortsätter fiska.

Använd kastspö eller flugfiske när du fiskar, det är inte tillåtet att meta för då kan du råka fiska upp vår Gräskarp och det vill vi inte. Du kan hyra ett kastspö av oss för 50 kr.

Du får inte sportfiska dvs ta upp fisken och sen slänga tillbaka den igen, utan den fisk ni tar upp ska tillagas och ätas.

Du kan fiska runt hela stora dammen (men inte i den lilla dammen eller vid badplatsen).

Fishing rainbow trout Fiska regnbåge Skåne

Lycka till!

Fiska i närliggande sjöar

Du kan även fiska i både Dagstorpssjön och Vaxsjön, vi säljer fiskekort i receptionen. De kostar 30 -40 kr/dag eller 50-100 kr för en eller flera veckor.

Övrigt fiske i Höörstrakten

Med appen ifiske eller via www.ifiske.se kan du köpa fiskekort till de flesta fiskeplatserna.