Bergshus, 100 kvm

Bergshus, 100 kvm

Vår största stuga är ett hus på 100 kvm, med 5 rum & kök fördelat på två våningar.

Bergshuset ligger enskilt, högt uppe på en kulle med skogen i ryggen och en fantastisk utsikt över Ullstorp från soldäcket och den stora takterrassen!

På nedervåningen finns vårt vackra matrum med stora fönster som bjuder in utsikten, här har vi också köket, ett sovrum med en dubbelsäng som lätt kan göras till två enkelsängar och ett genomgångs rum. I genomgångsrummet finns det en mysig kamin och en dagbädd med två sängplatser. På övervåningen finns det ytterligare ett sovrum med två sängplatser och ett vardagsrum med platt-tv, kamin, en enkel säng och en bäddsoffa med två sängplatser.

Köket är utrustat med spis med ugn, ett kombinerat kyl- och frysskåp, diskmaskin, micro, kaffe- och vattenkokare.

Utanför stugan finns det trädgårdsmöbler, utegrill, gungor, en sandlåda och stor gräsmatta som bjuder in till lek. Tillgång till en tvättstuga finns i källaren.

I det största rummet kan ni ha större middagar, kalas, konferenser, event eller kurser, där finns det plats för 20 personer vid matborden.

Vi har många stor-familjer/ kompisgrupper som bokar Bergshus och någon av de mindre stugorna. Då sover t.ex mor- och far-föräldrarna i Bergshus och de vuxna barnen med sina familjer sover i den mindre stugan, men dagarna spenderas tillsammans i Bergshus där alla får plats!

Passar lika bra att hyra och bo i  under den pigga våren, varma sommar, färgrika hösten som under snöiga kalla vintern!

Gratis TV och Wi-Fi

Sängkläder och slutstädning av stugan ingår inte i priset men kan tillhandahållas mot en extra avgift. Men du är välkommen att ta med egna sängkläder och göra slutstädningen själv.

Stugritning

På bottenvåningen finns det ett kök, ett sovrum med en dubbelsäng, ett genomgångrum med öppen spis och en bäddsoffa och badrum med dusch. I det stora rummet finns två matbord med 12 stolar och ett soffhörn . Från det stora rummet du kommer till det stora soldäcket med vår fantastiska utsikt !

På övervåningen finns det ett sovrum med två sängar och ett vardagsrum med en enkelsäng och en bäddsoffa . Det finns också en öppen spis och platt-TV. Här kommer du till takterrassen med en spektakulär utsikt över dalen !

Bergshus cottage 100 kvm top floor

Utforska stugan

Torra fakta

Storlek: 100 kvmKamin:ja två
Antal bäddar: 5 + 4Gym : 24/7 i skogen
Antal rum: 5Room Service: Fråga din kompis 😉
Badrum i stugan : jaGratis internet: ja
Kök eller trinett: kökParkering nära stugan : ja
Ugn: ja

Stugpriser

Lågsäsong per natt: okt-april1,200 SEK
Lågsäsong veckopris/natt: okt-april1,040 SEK
Mittsäsong per natt: maj, juni, sept1,400 SEK
Mittsäsong veckopris/natt: maj, juni, sept1,100 SEK
Högsäsong per natt: juli, aug1,700 SEK
Högsäsong veckopris/natt: juli, aug1,350 SEK
Över Påsk-, Jul- och Nyårshelgerna är det högsäsong priser. 
Veckopris: minst 5 nätter
Cottage map Bergshus
Bergshus ligger längst bort till höger

Kontakt

Följ oss

Artikel: Green Adventures Travel

Green Adventures review Ullstorp cottages

Eco-turism