Behandling Av Personuppgifter

Behandling Av Personuppgifter

Hur vi hanterar dina Personuppgifter

Ullstorps Stugor jobbar bland annat med telefonbokning samt onlinebokning där vi ber om vissa personuppgifter såsom namn, adress, telefon och mailadress. Dem lägger vi in i vårt bokningssystem för att kunna göra din bokning, ge dig bra service, information och erbjudanden. Här beskriver vi hur vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförodningen (GDPR).

Varför samlar vi in dina personuppgifter?
Insamlingen av personuppgifter sker först och främst för att vi ska kunna genomföra en bokning av er vistelse hos oss. Uppgifterna vi tillhandahåller hjälper oss att kunna leverera den bästa av service från första bokningstillfälle till ankomst och sedan avresa. Vi använder också uppgifterna till bland annat:
– Kommunikation och kundbemötande i form nyhetsbrev med information om erbjudande.
– Riktad marknadsföring genom sociala medier såsom Facebook och Instagram samt mail och telefonsamtal. Du har alltid möjligheter som registrerad att välja bort ovanstående kommunikation och marknadsföring genom att klicka på länk i mailutskick, avregistrera prenumerationen eller sluta följa oss.

Hur tar vi hand om dina uppgifter?
Dina uppgifter lagras i vårt bokningssystem och finns tillgängligt för våra anställda. Receptionisterna och våra bokare använder dem för att kunna kontakta er innan ankomst, för att bistå med hjälp och kunna svara på frågor. Uppgifterna underlättar vid nästa bokningstillfälle då vi kan ta fram förgående vistelses upplägg och prissättning.
Dina uppgifter sparar vi så länge du är okej med det och vill att vi ska tillhandahålla dem. Vi uppdaterar våra register så att eventuella äldre, inaktiva och tidigare önskade borttagna uppgifter inte längre följer med. Tre år efter din senaste bokning raderar vi dina uppgifter om du inte aktivt valt att få vårt nyhetsbrev eller följer oss på Facebook. Uppgifter om själva bokningen behåller vi dock i sju år för att följa bokföringslagens regler om arkivering av bokföringsmaterial.

Hur tillmötesgår vi dina rättigheter?
Du kan när som få:
– tillgång till dina personuppgifter,
– felaktiga personuppgifter rättade,
– få personuppgifter raderade,
– invända mot att personuppgifterna används för direkt- eller riktad marknadsföring,
– invända mot att personuppgifterna används automatiserad profilering och/eller beslutsfattande.
– vända dig till Datainspektionen med klagomål om vår hantering av dina personuppgifter.

Vid frågor eller önskemål, vänligen kontakta oss på telefon 0733-93 88 39 eller mail stugor@ullstorp.se
Personuppgiftsansvarig: Ullstorps Stugor AB, Ullstorp 418, 243 93 Höör.
Företrädare: Daniel Carter, stugor@ullstorp.se

Kontakt

Följ oss

Artikel: Green Adventures Travel

Green Adventures review Ullstorp cottages

Eco-turism